Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η μεγάλη ώρα του Θρύλου!

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ανήκει πλέον στο παρελθόν και στο προσκήνιο βρίσκεται η μεγάλη μάχη που ετοιμάζει η ερυθρόλευκη ομάδα κόντρα στη Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.


Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δίνει τα ρέστα της κόντρα στους Γάλλους και το μόνο αποτέλεσμα που "κάνει" στους πρωταθλητές δεν είναι άλλο από το διπλό και τους τρεις βαθμούς. Μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ, η νίκη μοιάζει μονόδρομος αν και εφόσον θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης ακόμα και για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Ο προπονητής των Πειραιωτών αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών στο κέντρο της ομάδας, καθώς Φέισα, Μακούν , Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα βρίσκονται εκτός αποστολής. Τη θέση των παραπάνω είναι πιθανόν να αντικαταστήσουν οι Βασίλης Τοροσίδης και Χοσέ Χολέμπας οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και μπορούν να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις.

Τέλος, ο Κέβιν Μιραλάς κρίνεται ένας από τους παίκτες "κλειδί" για το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς διατηρεί πολύ καλή παράδοση κόντρα στους Μασσαλούς του Ντεσάμπ. Μην ξεχνάμε πως ο Βέλγος επιθετικός αγωνιζόταν για αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα της Γαλλίας έχοντας μάλιστα "σκοτώσει" την Μαρσέιγ αρκετές φορές.

Καλή επιτυχία λοιπόν στην ελληνική ομάδα και ας ευχηθούμε να κάνει την έκπληξη και πάρει το τρίποντο βάζοντας γερές βάσεις έτσι ώστε να μπορεί να αγωνίζεται στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: