Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Μπράβο στον μικρό μάγκα...

Ο παίκτης ο οποίος έκανε χθες τη διαφορά και ομόρφινε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δε χρειάζεται καν να αναφέρουμε το όνομά του καθώς και τη θέση που αγωνίζεται.

Ο μικρός των πρασίνων, όχι μόνο ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου αγώνα αλλά έκανε και ίσως ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του, αν αναλογιστεί κανείς πως είχε απέναντί του μάλλον την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Καπίνο λοιπόν, έδειξε τσαμπουκά που θα τον ζήλευε και ο Κασίγιας, και χωρίς να αφήσει κανέναν να καταλάβει την ηλικία του αλλά και την απειρία του, βοήθησε τα μέγιστα τον Παναθηναϊκό να μην φύγει από το Καραϊσκάκη ηττημένος.


Φυσικά και δεν έκανε τις μεγάλες αποκρούσεις σε όλο τον αγώνα, σίγουρα όμως σε δύο φάσεις , όπως κυρίως σε αυτή του Μιραλάς στο δεύτερο ημίχρονο που η μπάλα άλλαξε πορεία, έσωσε την ομάδα του από το 2-1 ενώ απέδειξε πως σε λίγα χρόνια θα είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες που αγωνίζονται στην Ελλάδα. Ο Καπίνο ήταν σταθερός, σοβαρός, συγκεντρωμένος, ενώ δεν έκανε κανένα λάθος έτσι ώστε να αφήσει τους αντιπάλους του να το εκμεταλλευτούν και να σκοράρουν.

Κάπως έτσι στο ξεκίνημα τερματοφύλακες που κάνουν και έκαναν μεγάλες καριέρες, με τον μικρό του Παναθηναϊκού να χρειάζεται στήριξη από όλους και τις απαραίτητες συμβουλές, έτσι ώστε να φτάσει εκεί που του αξίζει...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: