Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Mπράβο στον Γιάχο-Τιμωρία στον Ολυμπιακό!

Το σημερινό ντέρμπι σίγουρα πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικά ένα ντέρμπι, μιας και οι τελευταίες διαμάχες των δύο αιωνίων αντιπάλων δεν ήταν αντάξιες στο ήθος και το μεγαλείο των δύο συλλόγων.
Μπορεί η απόδοση των δύο σημερινών μονομάχων να μην ήταν ίδια, μιας και οι ερυθρόλευκοι σίγουρα δικαιούνται να έπαιρναν κάτι περισσότερο από το ματς, ωστόσο, το παιχνίδι είχε εκρηκτικό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει από την μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη ενώ άπαντες απόλαυσαν καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.

Σε αυτό το κομμάτι, ο άρχοντας του σημερινού παιχνιδιού, κ. Γιάχος, βοήθησε ουσιαστικά με τον τρόπο του, αφού έκανε όσο πιο λίγα σφυρίγματα μπορούσε, αφήνοντας το ρυθμό του αγώνα να εξελιχθεί και να παιχτεί μπάλα. Πραγματικά, η σημερινή διαιτησία ήταν όσο πιο καλή θα μπορούσε να είναι για ένα τέτοιο παιχνίδι, κάτι που χρειάζονται τέτοια ματς για να μπορέσει να υπάρχει ρυθμός και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Από κει και πέρα, η φωτοβολίδα που έπεσε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού προς το τέλος της αναμέτρησης αμαύρωσε την παρουσία των φίλων των πρωταθλητών, καθώς συνολικά δεν προκάλεσαν και δεν έβλαψαν τον αγώνα σε κανένα άλλο σημείο. Ωστόσο, μια τέτοια ενέργεια από αυτόν τον ανεγκέφαλο οπαδό των πειραιωτών, βάζει σε μπελάδες την ερυθρόλευκη διοίκηση αλλά δημιουργεί και την απαίτηση να τιμωρηθεί η ομάδα του Πειραιά καθώς πρέπει επιτέλους σε αυτήν την χώρα οι νόμοι να εφαρμόζονται και όχι απλά να ψηφίζονται.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: