Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις δώρων για την καλή σου!


Το γυναικείο δώρο δεν είναι και πολύ εύκολη υπόθεση, αφού οι απαιτήσεις των γυναικών όσον αφορά τα καταναλωτικά τους όνειρα, είναι πάμπολλες και ατελείωτες. Όμως μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ. Η Αστυλογία έφτιαξε την πιο κάτω λίστα με έξι βασικές προϋποθέσεις και με διάφορες προτάσεις για δώρα, ούτως ώστε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το κατάλληλο γι` αυτή και να της δώσεις ένα τεράστιο χαμόγελο στο φόντο των Χριστουγέννων!



Βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να γνωρίζετε είναι:

1. Το γυναικείο είδος δεν λέει ποτέ "φτάνει έχω αρκετά". Αντιθέτως όσα πιο πολλά τόσο το καλύτερο. Οι γυναίκες διαθέτουν το "χάρισμα" να ξεχωρίζουν τις μικροδιαφορές ανάμεσα σε δύο αντικείμενα. Και πάνω από όλα τα θέλουν όλα… Μπορεί για εσάς λοιπόν δύο όμοια πράγματα να είναι τα ίδια, για αυτές όμως έχουν μεγάλη διαφορά. Ηθικό δίδαγμα σε αυτό, ποτέ μην λέτε στους εαυτούς σας "δεν ξέρω τι να της πάρω γιατί έχει από όλα".

2. Ποτέ μα ποτέ μην τολμήσετε να της αγοράσετε οικιακά σκεύη ή εξοπλισμό κουζίνας. Αυτό που σκέφτεται είναι πως την έχετε μόνο για τις δουλειές του σπιτιού.

3. Εάν σας πει ευγενικά "Αγάπη μου δεν θέλω τίποτα", μην διανοηθείτε να την πιστέψετε, διότι απλούστατα σας δοκιμάζει. Εάν τελικά δεν της πάρετε κάτι, αμέσως θα διαπιστώσετε το γνωστό σε όλους "κατέβασμα της μούρης".

4. Προσπαθήστε να την ψυχολογήσετε προτού της αγοράσετε οποιοδήποτε δώρο, γιατί μπορεί να έδειξε ενδιαφέρον για κάτι που είδε σε μια βιτρίνα ή να φορούσε μία φίλη της στο παρελθόν, τώρα όμως μπορεί οι ανάγκες τις να είναι διαφορετικές, άσε που αλλάζουν και συνεχώς "θέλω" και να μην της αρέσει πλέον αυτό που είχες σκοπό να της πάρεις εδώ και καιρό.

5. Να ξέρεις πάντα πως οι γυναίκες αρέσκονται στις εκπλήξεις. Τις ευχάριστες πάντα εννοείται.. Γι` αυτό φρόντισε και το είδος του δώρου αλλά και η στιγμή που θα της προσφερθεί να είναι εκεί που δεν το περιμένει.

6. Για αρκετές γυναίκες η αξία ενός δώρου δεν έχει και τόση σημασία, η κίνηση μετρά, γιατί απλά θεωρούν πως τα δώρα είναι μία ένδειξη αγάπης και έκφρασης συναισθημάτων, από την πλευρά του άντρα τους. Επιπλέον είναι μία ρομαντική κίνηση που δείχνει το ενδιαφέρον σας προς αυτή.


Ποια δώρα λοιπόν, εκτιμά περισσότερο η γυναίκα, και ποια είναι αυτά που πάντοτε θα χρειάζεται έστω και αν έχει στη ντουλάπα της εκατοντάδες;

Εσώρουχα
Καλά μην διαμαρτύρεσαι. Το ξέρουμε πως είναι δύσκολο να μπεις σε κατάστημα γυναικείων εσωρούχων και να διαλέγεις εσώρουχα για το κορίτσι σου.. υπάρχουν όμως και κάποιοι τολμηροί που το κάνουν! Φτάνει μόνο να ξέρεις το σωστό μέγεθος που φορά. Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζεις επέλεξε ένα που νομίζεις πως είναι ok και ζήτησε κάρτα αλλαγής στην περίπτωση που έπεσες έξω. Σε καμία περίπτωση όμως μην διανοηθείς να κοιτάξεις τα στήθη της πωλήτριας για να δεις αν φοράνε το ίδιο μέγεθος με την καλή σου (αν και εδώ που το λέμε καλό ακούγεται..) και να της πεις "έχετε περίπου τα ίδια βυζιά, δώσε μου ένα τέτοιο", γιατί θα σε βγάλουν έξω με τις κλωτσιές!

Έξτρα ειδικά παιχνίδια για μεγάλους
Αν η δική σου είναι προχωρημένη, εξηγημένη και τολμηρή, μερικά δωράκια από ένα sex shop θα χρησιμεύσουν και στους δύο σας... αν πάρεις και μια στολή του Άγιου Βασίλη σε συνδυασμό με τις χειροπέδες, τα μαστίγια και τα άλλα βοηθήματα, θα της προσφέρεις μία αξέχαστη βραδιά που θα θυμάται μια ζωή! Δεν νομίζουμε άλλωστε να της ξανάτυχε να δει και την άλλη πλευρά του Άγιου Βασίλη!!

Περιποίηση σε spa
Μία σχετικά φτηνή λύση ή καλύτερα μια λύση με διαφορετικές τιμές της δικής σας επιλογής, ειδικά εάν το έτερον ήμισυ είναι της καλοπέρασης. Μπορείτε εύκολα να βρείτε ποικιλία πακέτων περιποίησης spa, είτε σε ξενοδοχεία είτε σε ινστιτούτα αισθητικής ή ακόμη και σε κέντρα που ειδικεύονται στον τομέα αυτό. Η χαλάρωση και η ηρεμία σε συνδυασμό με την κούρα ομορφιάς που προσφέρουν τα spa είναι κάτι που θα άρεσε και θα εκτιμούσαν όλες οι γυναίκες.

Κοσμήματα
Δεν πειράζει αν έχουν πολλά, σίγουρα το δικό σας θα είναι διαφορετικό! Το δώρο κόσμημα αποτελεί μια ασφαλή λύση. Ακόμη και αν της ξανακάνατε πρόσφατα ή στο παρελθόν παρόμοιο δώρο, μπορείτε απλά να επιλέξετε κάτι διαφορετικό, ή για κάποιο άλλο μέρος του σώματος. Κοσμήματα μπορείτε να βρείτε σε διάφορες τιμές από φτηνά μέχρι και τα πιο ακριβά. Εσείς απλά πηγαίνετε σε ένα κοσμηματοπωλείο και πείτε του την τιμή που θέλετε να κινηθείτε, βάζοντας τα δικά σας πλαίσια.

Εκδρομή και διαμονή σε ένα ξενοδοχείο εντός ή εκτός χώρας
Μμμ! Να ακόμη κάτι, από το οποίο θα μπορούσατε να επωφεληθείτε και οι δύο. Εάν η τσέπη σας δεν σας σηκώνει να πληρώσετε τα εισιτήρια και τη διαμονή σε μια άλλη χώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ξενοδοχείο σε μια άλλη πόλη ή σε ένα εξοχικό θέρετρο. Με αυτό τον τρόπο θα ξεκουραστείτε και οι δύο, θα περάσετε χρόνο μόνοι σας και παράλληλα θα εκπληρώσετε και την υποχρέωση σας ως προς το δώρο.

Ρολόι χειρός της αρεσκείας της
Τι κι αν έχει 10 ρολόγια στη σειρά…Διαλέξτε ένα ρολόι σε διαφορετικό χρώμα, σχήμα ή μέγεθος. Είναι ένα έξυπνο δώρο αν σκεφτείτε ότι οι γυναίκες θέλουν να έχουν ένα ρολόι για καθετί που φοράνε. Μπορείτε να βρείτε καλά ρολόγια από 150 ευρώ περίπου.

Τσάντα
Υπάρχουν λογιών λογιών τσάντες. Εάν δεν είστε σίγουρος για την επιλογή σας, καλύτερα να πάρετε μια φίλη σας μαζί σας για να σας συμβουλεύσει ως προς το στυλ, τη μάρκα καθώς και την τιμή. Για την γυναίκα, μια τσάντα ως γνωστών είναι πάντοτε χρήσιμη, όσες και να έχουν πάντα θέλουν και άλλες.

Έναν πραγματικό φίλο
Εάν αγαπά τα ζώα μπορείτε να της χαρίσετε ένα μικρό κατοικίδιο. Εάν δεν θέλετε σκυλάκι τότε μια χελώνα για παράδειγμα, είναι ένα μια καλή επιλογή.

Πάρε σοκολατάκια
Οι γυναίκες λατρεύουν τα γλυκά και ειδικά τις σοκολάτες. Επέλεξε μόνο η σοκολάτα να είναι της αρεσκείας της δηλαδή μπορεί να της αρέσει η γάλακτος ή η μαύρη πικρή σοκολάτα κλπ. Αν βρεις ποιοτικά χειροποίητα σοκολατάκια ζαχαροπλαστείου, ακόμη καλύτερα, θα εκτιμηθεί περισσότερο από το να τα αγοράσεις από την υπεραγορά. Αυτή η επιλογή είναι και γλυκιά και δε θα σου στοιχίσει και πολλά!

Κάνε της ένα στριπτίζ
Αν πάλι αυτές οι γιορτές σας βρίσκουν ταπί, μην στεναχωριέσαι υπάρχει λύση! Κάντε της δώρο ένα στριπτίζ από εσάς. Αν διαθέτεις το κατάλληλο σώμα, φτιάξε ατμόσφαιρα κάνε τα δικά σου κόλπα και χάρισε της μία αξέχαστη βραδιά αχαλίνωτου σεξ! Μπορεί την επόμενη μέρα να αναζητά ακόμη δώρο αλλά τουλάχιστον μέχρι να "ξαναγεμίσει" το πορτοφόλι σου, θα έχει να θυμάται την ωραία χθεσινή βραδιά...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: