Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΔΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και σίγουρα,παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες,όλοι θέλουμε, στο πνεύμα των ημερών, να προσφέρουμε δώρα, είτε στον εαυτό μας είτε στους αγαπημένους μας.
Σας προτείνουμε, λοιπόν, μια ξεχωριστή ιδέα για δώρα ανεκτίμητης αξίας, που όχι μόνο ξεφεύγει από τα τετριμμένα,αλλά αποτελεί και μια ουσιαστική βοήθεια προς όσους μας έχουν πραγματικά ανάγκη.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των Γιατρών Χωρίς Σύνοραhttp://gifts.msf.gr/ και επιλέξτε ένα ή περισσότερα από τα προτινόμενα δώρα: Κουνουπιέρα, εμβόλια,θεραπευτική τροφή, κιτ εξυγίανσης νερού,φάρμακα κατά του HIV/AIDS, χειρουργικό κιτ.Πρόκειται για μια δωρεά που θα ενισχύσει τις αποστολές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα,είτε ως δώρο προς τον εαυτό σας είτε ως δώρο προς έναν ή περισσότερους φίλους σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε ένα φίλο σας, εκείνος θα λάβει από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα μια κάρτα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) με μια φωτογραφία και τηνπεριγραφή του δώρου του.
Όλα τα προϊόντα που διατίθενται σαν «δώρα χωρίς σύνορα» είναι πραγματικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στις αποστολέςτης Οργάνωσης ανά τον κόσμο. Αρκεί η αγορά μιας ειδικά επεξεργασμένης κουνουπιέρας για να σωθεί η ζωή ενός παιδιού, ενώ με ένα έτοιμο θεραπευτικό σκεύασμα μπορούμενα προσφέρουμε την απαραίτητη για την ανάπτυξη ενός παιδιού τροφή. Εξασφαλίζοντας καθαρό πόσιμο νερό βοηθάμε ανθρώπους-θύματα φυσικών καταστροφών ή εμπόλεμων συρράξεων, ενώ με ένα χειρουργικό κιτ προσφέρουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνουν επείγουσες εξετάσεις και κρίσιμα χειρουργεία και να κερδηθεί η μάχη με το χρόνο.
Διαλέξτε, λοιπόν, σήμερα κιόλας το δώρο που επιθυμείτε και κάντε ένα δώρο ζωής!
Επιμέλεια:Πελιώ παπαδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: