Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Στον εισαγγελέα ο καθηγητής στην Κρήτη που ασελγούσε σε παιδιά!



Το μέγεθος της φρίκης που προκαλεί η δράση του 47χρονου γυμναστή και προπονητή, παντρεμένου με δύο παιδιά, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μικρών παιδιών στο Ρέθυμνο, αποκαλύπτεται όσο περνούν οι ώρες και ενώ η τοπική κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη τα τεκταινόμενα.
Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ δεκάδες μικρά αγόρια πέρασαν την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί γύρω από το πρόσωπο του είναι και το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανένας δικηγόρος δεν εμφανίστηκε διατεθειμένος να αναλάβει την υπεράσπιση του.

Όπως αποκαλύπτεται, τα τελευταία 10 χρόνια ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των μικρών μαθητών και αθλητών που προπονούσε αλλά και των οικογενειών τους. «Μιλάμε για εκατοντάδες παιδιά που τον έβλεπαν σχεδόν σαν θεό», λένε χαρακτηριστικά στο Ρέθυμνο και δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το πως κατάφερε να ξεγελάσει τόσο κόσμο.

Χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός ότι οι πρώτες καταγγελίες έγιναν τον περασμένο Μάιο, από οικογένεια μικρού μαθητή που ανησύχησε για τον τρόπο με τον οποίο ο 47χρονος «προσέγγιζε» το παιδί τους και αρκετοί ρίχνουν ευθύνες στην αστυνομία, η οποία δεν κινήθηκε γρήγορα.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί τονίζουν ότι εξαιτίας της σοβαρότητας της υπόθεσης , έπρεπε να προχωρήσουν με προσοχή και μεθοδικότητα.

Επιμέλεια: Στασινή Φύτρου



Δεν υπάρχουν σχόλια: