Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για τα αδέσποτα!

Έρχονται τα Χριστούγεννα, εποχή προσφοράς και στους φίλους μας αλλά και στα αδεσποτάκια!
Σας περιμένουμε λοιπόν στο τριήμερο bazaar μας που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 16 (14:00 – 19:00), Σάββατο 16 (11:00-19:00) και Κυριακή 17 (11:00-19:00) Δεκεμβρίου στην...
αίθουσα εκδηλώσεων της Liquimar Tanker Management (Αλωπεκής 3 και Ηροδότου, Κολωνάκι) που μας προσφέρει ευγενικά το χώρο.

Θα διατίθενται βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα, γλυκά καθώς και πολλά άλλα είδη σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικά χαμηλές τιμές, καθώς και το νέο μας ημερολόγιο.

Επίσης θα υπάρχει σταντ ενημέρωσης με φυλλάδια αλλά και έμπειροι εθελοντές για να απαντήσουν σε θέματα φροντίδας των κατοικίδιων.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις συνεχείς δράσεις της ομάδας μας ως προς την φροντίδα των αδεσπότων της πόλης μας (στειρώσεις, θεραπείες, υιοθεσίες) αλλά και την ενημέρωση των συμπολιτών μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδεσπότων στην χώρα μας.

Για οποιαδήποτε προσφορά σε βιβλία, διακοσμητικά, κοσμήματα ή άλλα μικροαντικείμενα επικοινωνήστε μαζί μας στο adespotakia@gmail.com

Στο μπαζάρ θα συμμετάσχουν και δημιουργοί με πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα και μικροαντικείμενα και θα προσφέρουν ποσοστό από τα κέρδη τους στα αδεσποτάκια.
Αν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας Περιμένουμε!





Δεν υπάρχουν σχόλια: