Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή... διαμαρτυρίας του Ολυμπιακού στην ΟΥΕΦΑ!


To βράδυ της περασμένης Τρίτης τόσο οι παίκτες με δηλώσεις τους, όσο και άνθρωποι από το «ερυθρόλευκο» περιβάλλον έβγαζαν την αγανάκτηση τους για τον τρόπο που η ομάδα τους αποκλείστηκε από τους «16» του Champions League, έστω κι αν νίκησε εύκολα στο Γ. Καραϊσκάκης την Άρσεναλ.

Όμως εκείνο το «διπλό» στο 90' της Μαρσέιγ στην Γερμανία επί της Ντόρτμουντ έστειλε τον Ολυμπιακό στο Europa League! Αυτή την φορά όμως γίνεται λόγος για την πρώτη επίσημη αντίδραση της Πειραϊκής ΠΑΕ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», θα αποστείλει την Δευτέρα, επιστολή διαμαρτυρίας στην ΟΥΕΦΑ, η οποία μάλιστα αναμένεται να φτάσει και στα χέρια του Μισέλ Πλατινί!
Βασικό σημείο στην επιστολή είναι η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αυτό να παίζεται ακόμη ενώ στο Φάληρο ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί. Κι όλοι καταλαβαίνουν τι εστί αυτό όταν μιλάμε για ματς τελευταίας αγωνιστικής με τεράστιο βαθμολογικό και... οικονομικό ενδιαφέρον! Ας μη ξενχάμε πως εκτός από το γαμώτο, παράλληλα παίζονται και πολλά χρήματα, τα οποία ως γνωστόν αγγίζουν τα 8 εκατ. Ευρώ.
Μάλιστα μέσα στην επιστολή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να τονίσουν πως στα συγκεκριμένα ματς η ίδια η ΟΥΕΦΑ λειτούργησε με δύο μέτρα και με δύο σταθμά! Όπως κι αν έχει πάντως, έστω κι αν τα... παιχνίδια δεν γυρίζουν πίσω, στο λιμάνι ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν τον τρόπο ενός άδοξου αποκλεισμού από τους «16» του Champions League! Μπορεί να μην πάρουν την πρόκριση ωστόσο δεν είναι κακό να μην αφήνεις τους άλλους να σε περνάνε και μαλάκα. Ακούς κύριε Πλατινί;
Eπιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός
Στοιχεία από το «Πρώτο Θέμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: