Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Θρύλε μπορείς!

Την μεγαλύτερη και σημαντικότερη μάχη του, είναι έτοιμος να δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της αδιάφορης Άρσεναλ έτσι ώστε να συνεχίσει στην Ευρώπη και τον Φλεβάρη.


Οι ερυθρόλευκοι του Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι έτοιμοι να δώσουν μια μεγάλη και άκρως σημαντική μονομαχία, απέναντι στα ταλαντούχα μικρά του Βενγκέρ, τα οποία μόνο μη αξιόμαχα δε θα είναι. Ως γνωστόν, οι Άγγλοι βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως, μια ομάδα σαν την Άρσεναλ μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να παρουσιαστεί σε αγώνα για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός, θα κυνηγήσει την νίκη, η οποία μοιάζει μονόδρομος ενόψει της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ παράλληλα, θα περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου ματς του ομίλου ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μαρσέιγ. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση νίκης της γερμανικής ομάδας και νίκη του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες θα βρεθούν στους 16 του θεσμού, για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία χρόνια.

Το παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν παραπάνω από 30.000 φίλοι της ελληνικής ομάδας, οι οποίοι μάλιστα ετοιμάζουν άλλο ένα εντυπωσιακό κορεό με σκοπό να τραβήξουν και πάλι τα βλέμματα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας από το MEGA (21:45) ενώ ραδιοφωνικά από όλους τους ελληνικούς σταθμούς.

Θρύλε καλή επιτυχία...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: