Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Καθημερινές προσφορές για να βγεις και να διασκεδάσεις!

Χιλιάδες είναι τα προβλήματα που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση στην χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό αυτών να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Φόροι, χαράτσια, ακριβότερα αγαθά και ένα σωρό άλλα πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά μας.

Ωστόσο, η οικονομική κρίση δεν έχει αποφέρει μόνο κακά πράγματα. Η Αστυλογία έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει τουλάχιστον από έναν τρόπο για όλες τις καθημερινές της εβδομάδας ώστε να βγείτε και να διασκεδάσετε, μέσα από συγκεκριμένες προσφορές σε όλα τα είδη διασκέδασης (φαγητό, καφέ, ποτό, σινεμά, παιχνίδια).


Ξεκινάμε λοιπόν...

Δευτέρα: Η πρώτη μέρα της εβδομάδας θεωρούμε πως θα πρέπει να ξεκινάει χαλαρά, έτσι ώστε να μπορούμε να μπούμε ομαλά στην νέα εβδομάδα. Έτσι, τα Village Cinemas προσφέρουν την σημαντική προσφορά του 1+1, η οποία σου δίνει την δυνατότητα με ένα γραπτό μήνυμα να πας σινεμά με τον φίλο ή τη φίλη σου πληρώνοντας μόλις 4,5 ευρώ. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Με την ίδια προσφορά, μπορείς αφού γυρίσεις στο σπίτι σου να παραγγείλεις οποιαδήποτε πίτσα από την Pizza Hut και εκείνη να σου φέρουν άλλη μία εντελώς δωρεάν.

Τρίτη: Η μέρα ενδείκνυται για ποδοσφαιρόφιλους, αφού τις περισσότερες μέρες του χειμώνα κάθε Τρίτη έχει μπάλα και Champions League. Έτσι λοιπόν, κάθεσαι στο σπίτι σου, μαζεύεις τους φίλους σου και παραγγέλνετε μία από τις μοναδικές πίτσες της Domino's, η οποία κάθε Τρίτη σου προσφέρει άλλη μία δώρο εντελώς δωρεάν.

Τετάρτη: Η μέρα είναι η πιο συνηθισμένη ώστε να πας cinema. Οι επιλογές σου; Δύο! Aν είσαι συνδρομητής Vodafone, με ένα γραπτό μήνυμα παρακολουθείς όποια ταινία θες με μόλις 4,5 ευρώ στα ODEON Cinemas. Αν είσαι Cosmote, ξέρετε...

Πέμπτη: Αφού έλιωσες στις ταινίες και στις πίτσες, ήρθε η ώρα για κάτι πιο ανεβαστικό μιας και έχουμε φτάσει στην Πέμπτη. Ώρα για έναν καφέ ρε αδελφέ. Το θέμα είναι να μην σου στοιχίσει ο καφές ο κούκος αηδόνι! Πήγαινε λοιπόν σε ένα από τα πολλά καταστήματα Shell, βάλε το ποσό βενζίνης που θες στο αμάξι σου, πλήρωσέ την για απλή ασχέτως αν εκείνοι θα σου βάλουν 100άρα. Κάθε Πέμπτη μπορείς να πληρώνεις 95αρα και να βάζεις 100αρα. Ε μετά, αφού ξέρεις πως η βενζίνη θα σε βγάλει πιο πολύ, πήγαινε πιες τον καφέ σου με την ησυχία σου. Και μην ξεχνάς, υπάρχουν πολλά καφέ που αφού πιεις τον καφέ, θα σου κεράσουν το ποτό. Ψάξου...

Παρασκευή: H πρώτη βαριά έξοδος της εβδομάδας χωρίς να σου αδειάσει και η τσέπη. Πως? Πας για ποτό στο Γκάζι ρε αδελφέ. Στα περισσότερα μαγαζιά θα βρεις το ποτό στα 5 ευρώ, ενώ σε κάποια άλλα θα πληρώσεις 10 ευρώ είσοδο και θα πιεις 2 ποτά και 2 σφηνάκια. Πρόσεχε μόνο μην πιεις πολύ και σε γυρίσουν άλλοι στο σπίτι...Προσοχή!

Τα Σαββατοκύριακα μπορείς να τα περάσεις όπως εσύ θέλεις αφού σίγουρα παντού θα βρεις τιμές και προσφορές σε όλα τα είδη διασκέδασης. Μην πας στο κουτουρού...Ψάξου και βρεις πολύ καλές λύσεις για να σου στοιχίσει λίγο και να περάσεις και καλά.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός



Δεν υπάρχουν σχόλια: