Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δεκέμβριος της ΑΕΚ!

Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως μπήκε ο φετινός Δεκέμβριος για την Ένωση, αφού μετά από πολλά χρόνια ο μήνας των Χριστουγέννων την βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και αν οι αντίπαλοί της έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.


Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 την Κέρκυρα και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας και οδηγεί την κούρσα, κάτι που είχε να γίνει 4 ολόκληρα χρόνια. Μετά τον επίσημο αποκλεισμό από το Europa League, οι κιτρινόμαυροι στρέφονται με σοβαρότητα και αφοσίωση στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο τους την πρωτιά μετά από πολλά χρόνια.

Ο Νίκος Κωστένογλου δείχνει να έχει αλλάξει την ψυχολογία των παικτών της ομάδας και αυτό φαίνεται πως οδηγεί στις επιτυχίες και στα επιθυμητά αποτελέσματα, αφήνοντας την ΑΕΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Για την ιστορία και μόνο, η Ένωση βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση μήνα Δεκέμβριο πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια, όταν και πρωταγωνίστησε αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα, μετά την απόφαση του CAS που έδωσε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. Μήπως ήρθε η ώρα της; Για να είμαστε ρεαλιστές, δύσκολο, αλλά ποτέ δε ξέρεις...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: