Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

O νόμος στα χέρια της Θύρας 7!

Τον νόμο στα χέρια φαίνεται πως πήρα οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλοντας να ξεσπάσουν για τον παράξενο αποκλεισμό που είχε η ομάδα τους, μετά την περίεργη ήττα των Γερμανών από την Μαρσέιγ.


Έτσι, χιλιάδες φίλοι της ομάδας του Πειραιά, μπήκαν στην επίσημη σελίδα της Ντόρτμουντ στο Facebook σχολιάζοντας με διάφορους τρόπους την ήττα τους από τη γαλλική ομάδα, παίρνοντας έτσι μία πρωτοβουλία αντίδρασης. Πολλά σχόλια γράφουν πως ο Ολυμπιακός περιμένει την Ντόρτμουντ στο Καραϊσκάκης για ένα ακόμη ωραίο βράδυ όπως τότε στο 3-1 για τους ομίλους του φετινού Champions League. Επίσης, ουκ ο λίγα είναι και τα υβριστικά σχόλια από μερικούς αγανακτισμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν με αυτόν τον τρόπο να μειώσουν το μέγεθος του γερμανικού συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τον γερμανικό σύλλογο ενώ πλέον, είναι βέβαιο πως η παράδοσή του απέναντι σε γερμανικές ομάδες είναι γιγάντια και ξεκάθαρη. Καμία ομάδα της Γερμανίας δεν μπορεί να σταθεί όρθια στον Πειραιά, οπότε ας ξανάρθουν τα γερμανάκια!Τους περιμένουμε...Όλοι!

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: