Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Tα κέρδη της ΑΕΚ

Μπορεί να μην είχε ελπίδες πρόκρισης πριν το χθεσινό ματς ωστόσο η νίκη της Α.Ε.Κ. τελικά αποφέρει κάποια κέρδη, ασχέτως από το τρίποντο που πήρε.

Καταρχάς, ο Κωστένογλου πήγε εκεί για να πάρει το ματς, με σκοπό να μην τελειώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ΑΕΚ δίχως να έχει βαθμό ή βαθμούς. Μετά το χθεσινό διπλό με 1-3, η Ένωση αποχαιρέτησε τη διοργάνωση έχοντας τρεις βαθμούς και βέβαια, κερδίζοντας έστω και στο τέλος τις εντυπώσεις.


Από κει και πέρα και εκτός από το ότι το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της σεζόν έφερε χαμόγελα, ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί να είναι χαρούμενος και για άλλους λόγους. Ποιοι είναι αυτοί; Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Εγγλέζου και Τσουκαλάς είναι τα μεγάλα κέρδη σε επίπεδο εμπειριών και εμπιστοσύνης.



Επιτρέψτε μου όμως να σταθώ στην περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη! Ο πιτσιρικάς ακραίος μεσοεπιθετικός ήταν απλά εκπληκτικός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στην Αυστρία και κατάφερε να δώσει – σφραγίσει τη νίκη της ΑΕΚ με ένα υπέροχο γκολ που αν το σημείωνε ο Λέτο, ή ο Μιραλάς, ή ακόμη και ο Βιεϊρίνια προφανώς και ακόμη θα γράφαμε χιλιάδες λέξεις για να υποκλιθούμε στην αγωνιστική τους αξία και ποιότητα.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πλέον ότι ανήκει στην κατηγορία του έτοιμου για την ενδεκάδα της Ενωσης και αν κάποιοι έχετε ενστάσεις μπορώ να δεχτώ ότι πρόκειται για παίκτη την αξία του οποίου ΟΦΕΙΛΕΙ η ΑΕΚ να εκμεταλλευτεί φέτος και σίγουρα στο άμεσο και μακροπρόθεσμο μέλλον.

Τα μυαλά εδώ πλέον και στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι ο πρώτος και πλέον ο μοναδικός στόχος της ΑΕΚ για φέτος. Πάλι καλά έχουμε να μιλάμε καιν για ένα ευρωπαϊκό διπλό μετά από καιρό...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός



Δεν υπάρχουν σχόλια: