Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Πιο παχύς από ποτέ ο Ρονάλντο(vds, photos)!

Πραγματικό φαινόμενο χαρακτηρίζει όποιος δει τον Ρονάλντο πλέον, αφού τα παραπανίσια κιλά του ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Ο πρώην άσος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, έδωσε το παρών στο Διεθνές φιλικό κατά της φτώχειας, το οποίο φέτος διοργανώθηκε στη Γερμανία και στο γήπεδο «Imtech Arena». Ο Βραζιλιάνος ήταν επίσημος καλεσμένος αφού η ομάδα του ονομάζεται «Φίλοι Ρονάλντο – Ζιντάν» αντιμετωπίζοντας αυτήν του Αμβούργου. Πιο συγκεκριμένα, στις δύο ομάδες αγωνίστηκαν όπως και πέρυσι μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου της τελευταίας 15ετίας, όπως Ζιντάν, Φίγκο, Ντάβιτς και άλλοι. 



Ωστόσο, το ενδιαφέρον έκλεψε η πρωτοφανής εμφάνιση του Ρονάλντο, ο οποίος όπως διαπιστώνετε και στις φωτό είναι πιο παχύς από ποτέ, κάτι που δεν άρεσε στους φανατικούς θαυμαστές του. Κανένας δεν περίμενε να δει το «φαινόμενο» σε τέτοια εξωτερική κατάσταση, ασχέτως αν στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε γκολ χωρίς όμως να επικρατήσει η ομάδα του (5-4).


Τέλος, στα επίσημα του γηπέδου επρόκειτο να βρεθεί ως προσκεκλημένος του O.H.E. και ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς πέρσι ο Ολυμπιακός είχε φιλοξενήσει το παιχνίδι στο γήπεδο του  ενώ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν επρόκειτο να δοθούν στην Αφρική.

ΦΙΛΟΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ – ΖΙΝΤΑΝ: Μπαρτέζ (Λέμαν, Ντίντα), Ποπέσκου (Ραντέμπε, Κόουτο), Καναβάρο (Καρεμπέ), Μακελελέ (Μπέρτχολντ), Σαλγάδο (Σερτζίνιο), Ντάβιντς (Πιρές), Φίγκο (Μαντζέρ), Ζιντάν (Μανίς), Καπδεβίλα (Χάτζι), Ρονάλντο (ΜακΜάναμαν), Ντρογκμπά (Αλ-Τζαμπέρ)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Λίπι, Μιλουτίνοβιτς



Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: