Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Οι Κυριακές των κηδειών Vol2...

Την προηγούμενη Κυριακή παρακολουθήσαμε την  κηδεία στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων, ο οποίος κηδεύτηκε στην Τρίπολη ανύμπορος να δείξει την ταυτότητα του πρωταθλητή που κουβαλάει χρόνια πάνω του, με κάποιες βέβαια μικρές εξαιρέσεις.


Αυτή τη Κυριακή είχαμε μια άλλη κηδεία.  Άλλος ο νεκρός, ντυμένος στα πράσινα και με πολλές και σημαντικές ασθένειες. Η σεμνή τελετή έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με τον τίτλο του επίδοξου πρωταθλητή για φέτος να γκρεμίζεται απότομα και να αποκτά πολλά ερωτηματικά.

Το συγκρότημα του Φερέιρα εμφανίστηκε σαν χαμένο παιδάκι σε ένα μεγάλο πάρκο που δεν βρίσκει την έξοδο, χάνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς που αφαιρέθηκαν από τη διαφορά που διατηρούσε από τον Ολυμπιακό. Έχασε με σκορ 3-1 από τον Άρη, πραγματοποιώντας τη χειρότερή του εμφάνιση στη φετινή σεζόν και άφησε τους Πειραιώτες με το χαμόγελο στα χείλη, καθώς βλέπουν πως τελικά και οι αιώνιοι αντίπαλοί τους μπορούν να κάνουν τόσο κακές εμφανίσεις όπως αυτοί στην Τρίπολη.

Πλέον, το πρωτάθλημα συνεχίζει να έχει δύο μονομάχους, ωστόσο φαίνεται πως δε θα μάθουμε από νωρίς ποιος μπορεί να φτάσει πρώτος ως το τέλος. Ο Παναθηναϊκός έδειχνε πιο σοβαρός όμως το σημερινό του κακό πρόσωπο άλλαξε όλη την εικόνα. Δεν πειράζει όμως...τουλάχιστον έτσι έχει το σάπιο πρωτάθλημά μας λίγο περισσότερο ενδιαφέρον...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: