Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις... σκούπα της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας!

Σε τουλάχιστον χίλιες προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των τελευταίων επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας κατά του παρεμπορίου, των ναρκωτικών και της λαθρομετανάστευσης.


Από την Πέμπτη μέχρι και σήμερα έγιναν περισσότεροι από 2.500 έλεγχοι ατόμων ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 25 άτομα για λαθρομετανάστευση και επτά για πορνεία, ενώ οι επιχειρήσεις συνεχίζονται.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, το πρώτο κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, θα δημιουργηθεί στο ανενεργό στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας στο Κατσιμίδι Αττικής.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, σε αυτήν την επιλογή φέρονται να καταλήγουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που συναντήθηκαν χθες με αξιωματούχους του ΓΕΑ. Προηγουμένως, κατάλογο με έξι ανενεργά στρατόπεδα που μπορούν να μετατραπούν σε κέντρα «κλειστής φιλοξενίας» λαθρομεταναστών είχε αποστείλει στους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. το υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Πρόκειται για τα στρατόπεδα 3ης και 4ης Μοίρας «Νίκη» στην Ανατολική Αττική, το πρώην «2ο ΑΚΕΠ» στην Αυλίδα και εγκαταστάσεις στο Λέχαιο Κορινθίας, την Κατερίνη και το Κουτσοπόδι Αργους. Αυτά έρχονται να προστεθούν σε προηγούμενες λίστες ανενεργών στρατοπέδων, από το συνολο των οποίων μέχρι την επόμενη Δευτέρα θα έχουν επιλεγεί 8 έως 10.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός
Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: