Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σήμερα η Εθνική Ελλάδας...

Την προετοιμασία επί αυστριακού εδάφους ολοκληρώνει απόψε η Εθνική Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση την Αρμενία (21:30 Mega, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). 


Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί πρόβα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εν όψει του Euro 2012, αφού αύριο επιστρέφει στην Αθήνα και μετά θα αναχωρήσει για την Πολωνία.




Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια έναν εκ των Σηφάκη ή Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Χολέμπας. Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης, Καραγκούνης και Μανιάτης. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης (δεξιά), Γκέκας (κορυφή) και Φορτούνης (αριστερά).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Μάκος, Φωτάκης, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου, Φετφατζίδης, Σαμαράς. Εκτός είναι ο Νίνης και ο Τοροσίδης. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις και χθες, και αποχώρησε προκειμένου να προφυλαχθεί. Από την πλευρά του, ο «Τόρο» ανέβασε χθες ρυθμό και έκανε για αρκετή ώρα κανονικό τρέξιμο. Μέρα με τη μέρα πάει όλο και καλύτερα.


Η πιθανή ενδεκάδα των Αρμένιων: Μπερεζόφσκι, Αλεξανιάν, Χαϊραπετιάν, Αρζουμαριάν, Μκογιάν, Μκρτσιάν, Γκαζαριάν, Μκιταριάν, Μοβσισιάν, Πιτσέλι, Μανουτσαριάν.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κασπάροφ, Χοβσεπιάν, Αρτάκ Γεντιγκαριάν, Χαρογιάν,Γιουσπασιάν, Αρτούρ Γεντιγκαριάν, Μανογιάν, Χοβανισιάν, Μπαντογιάν, Σαρκίσοφ. Το μεγαλύτερό τους όνομα είναι ο Μκιταριάν, που παίζει στο ουκρανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Διαιτητής θα είναι ο Αυστριακός Χάρταμ.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: