Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Δείτε τα σημειώματα που αφήνουν οι "πνιγμένοι" στα χρέη Επιχειρηματίες στους πελάτες τους με "κατεβασμένα"τα...ρολά!!


Λουκέτα, κατεβασμένα ρολά και ξεθωριασμένες επιγραφές, η θλιβερή πραγματικότητα στο Ηράκλειο του 2012...

Εμπορικοί δρόμοι που μέχρι πριν από λίγα χρόνια έσφυζαν από ζωή, ερημώνουν και πίσω από τις σκονισμένες βιτρίνες κρύβονται ανθρώπινα δράματα.


Επιχειρηματίες που έχασαν τα πάντα και είναι σήμερα βουτηγμένοι στα χρέη, αλλά και εργαζόμενοι που γεμίζουν πλέον τις λίστες ανεργίας.

Θύματα της κρίσης, δεκάδες έμποροι στο Ηράκλειο έχασαν επιχειρήσεις δεκαετιών, καθώς δεν μπόρεσαν να αντέξουν σε μια αγορά που αργοπεθαίνει, περιμένοντας ακόμα την "ανάπτυξη" και την επανεκκίνηση που της έταξαν...

Επιχειρηματίας, "θύμα της κρίσης" όπως ο ίδιος λέει μετά από 22 χρόνια δουλειάς, έκλεισε την επιχείρησή του και αποχαιρέτησε τους πελάτες του γράφοντας λίγες λέξεις στην βιτρίνα του καταστήματός,

ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους πολιτικούς, καλώντας τους να αγαπήσουν περισσότερο τους Έλληνες.

Η θλίψη έκδηλη, όπως και η απογοήτευση για την κατάληξη που είχαν οι κόποι μας ζωής...



"Κλείνουμε μετά από 22 χρόνια λίγο πριν συνταξιοδοτηθούμε. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους συνεργάστηκαν μαζί μας αυτά τα χρόνια", λέει ο επιχειρηματίας και συνεχίζει:

"Ευχαριστούμε ακόμα με πολύ παράπονο όσους πολιτικούς και άλλους παράγοντες που με τα λάθη τους, την ανικανότητά τους ή την αδιαφορία τους βοήθησαν να κλείσουμε τα μαγαζιά μας.

Ζητούμε από τους επόμενους που θα εκλεγούν να αγαπήσουν περισσότερο τους Έλληνες..."

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: