Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αναβολή για τον Νοέμβρη η δίκη Ψωμιάδη!


Η δίκη - σίριαλ του Ψωμιάδη θα παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου καθώς η υπόθεση πήρε αναβολή αφού μπορούσε να δικαστεί μόνο για τα «στημένα» και όχι για την ΑΕΚ. Παρών και ο Ντέμης.

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνεχίζει να κάνει πλάκα με την ΑΕΚ. Ο άλλοτε πρόεδρος της Ένωσης κατάφερε και πήρε αναβολή μέχρι τις 21 Νοεμβρίου του 2012 προκαλώντας την οργή των ανθρώπων της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Και αυτό γιατί η Ιντερπόλ των Σκοπίων στο έγγραφο που έστειλε για τον Μάκη Ψωμιάδη στην Ελλάδα, τόνιζε πως η έκδοσή του γίνεται μόνο για τα θέματα των στημένων αγώνων. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να δικαστεί για άλλα θέματα που εκκρεμούν εναντίον του!

Αυτό ήταν γνωστό στην ΑΕΚ και γι αυτό και είχε ζητήσει διακοπή λίγων ημερών από το δικαστήριο σήμερα προκειμένου η Ελληνική δικαιοσύνη να αποφασίσει εκείνη, μέσα στις επόμενες 20 ημέρες, πως μπορεί να δικαστεί και για τις άλλες υποθέσεις ο Μάκης Ψωμιάδης.

Η απόφαση όμως του δικαστηρίου εξέπληξε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αφού όπως ανέφερε το δικαστήριο - δεν υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες. Ανακοινώθηκε πως η διπλή εκδίκηση παίρνει αναβολή και πάει πλέον για τις 21 Νοεμβρίου! Όπως ήταν λογικό οι άνθρωποι της Ένωσης ήταν οργισμένοι, με τον Ντέμη Νικολαϊδη να αποχωρεί από την αίθουσα μόλις άκουσε το «αναβολή»! Όσον αφορά τον Χάρη Οικονομόπουλο ήταν τόσο εκνευρισμένος που δεν έκανε 0ύτε μία δήλωση.

Το χρονικό της δίκης
Λίγο πριν τις 10 ο Μάκης Ψωμιάδης συνοδευόμενος από άνδρες της ασφάλειας έφτασε στο Εφετείο Αθηνών  όπου θα εκδικαστούν δύο δίκες με τον άλλοτε πρόεδρο της Ένωσης να κατηγορείται για τις υπεξαιρέσεις και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η δίκη όμως φαίνεται δεν θα κρατήσει πολύ, αφού οι δύο πλευρές ζήτησαν διακοπή, αφού υπάρχει έγγραφο από τα Σκόπια που αναφέρει πως η έκδοση του πρώην προέδρου της Ένωσης αφορά μόνο την υπόθεση των στημένων αγώνων και όχι άλλες υποθέσεις όπως αυτή της ΑΕΚ.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές θα αποφασίσουν αν μπορεί να συνεχιστεί η δίκη και αυτή την ώρα οι δικαστές πραγματοποιούν σύσκεψη για να αποφασίσουν, αν η δίκη θα διακοπεί ορισμένες μέρες. Από την πλευρά της ΑΕΚ στο Εφετείο βρέθηκαν ο Ντέμης Νικολαΐδης, μαζί με τον Χάρη Οικονομόπουλο και τον Γιώργο Ρόκα.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: