Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Εργαζόμενοι στα ΜΜΕ κυκλοφορούν με ποδήλατα!


Το καλό παράδειγμα για προώθηση των οικολογικών μετακινήσεων έδωσαν οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ΗΣΑΠ και το τραμ, που όλο το Μάιο επέλεξαν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Οι εργαζόμενοι χρησιμοποίησαν το ποδήλατο για τη μετακίνησή τους από και προς την εργασία τους και πραγματοποίησαν, μέσα στο Μάιο, 293,5 διαδρομές και συνολικά 4.855 χιλιόμετρα στηρίζοντας στην πράξη το φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα των Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

Μεταξύ των εργαζομένων που συμμετέχουν στη δράση είναι και ο 62χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., Κώστας Βασιλειάδης, που χρησιμοποιεί το ποδήλατο -σε συνδυασμό με τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς - για την καθημερινή του μετακίνηση προς και από τον χώρο εργασίας του στο κέντρο της Αθήνας, καταδεικνύοντας ότι χρήστης ποδηλάτου μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε πολίτης, ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγελματικής ενασχόλησης.

Η Διοίκηση της εταιρείας, επιβραβεύοντας την οικολογική μετακίνηση, προσέφερε ως έπαθλο ένα σπαστό ποδήλατο στον εργαζόμενο με τα περισσότερα διανυθέντα χιλιόμετρα.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: